четвер, 07 червня 2012 08:30

"Чорнобильці" сьогодні йдуть протестувати під Раду

"Чорнобильці" сьогодні йдуть протестувати під Раду
Фото: newsmarket.com.ua

Чорнобильці прийдуть пікетувати Верховну Раду через ухвалення законопроекту, який передбачає скасування пільг для окремих категорій громадян.

Про це йдеться в заяві ВГO "Всeукрaїнськe oб'єднaння вeтeрaнів Чoрнoбиля", яка опублікована на сайті організації.

Як відомо, у вівторок Верховна Рада ухвалила законопроект про гарантії виконання рішень судів, який передбачає скасування пільг для окремих категорій громадян.

Під час акції протесту планується затвердити спільні вимоги до президента, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів.

"Владні шахраї, що недарма стережуться власного народу, звикли фабрикувати свої оборудки нишком-тишком. Але цього разу вони прорахувалися! Ми, на відміну від них, своє слово тримаємо. Своє ставлення ми висловимо: привселюдна акція протесту, на якій будуть затверджені наші спільні вимоги до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, відбудеться обов'язково!", - йдеться у повідомленні.

Акція розпочнеться о 10 годині.

Як відомо, розгляд цього законопроекту восени минулого року викликав хвилю протестів. Зокрема, "чорнобильці" та "афганці" намагалися штурмувати Верховну Раду.

Зараз ви читаєте новину «"Чорнобильці" сьогодні йдуть протестувати під Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути