четвер, 08 листопада 2012 10:55

Чоловік Тимошенко просить світ не визнавати українські вибори

Чоловік Тимошенко просить світ не визнавати українські вибори
Олександр Тимошенко каже, що стан дружини погіршився. Фото: 24tv.ua

Чоловік екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр закликає світову громадськість не визнавати вибори в Україні та зупинити "злочинний режим Януковича".

Про це йдеться у зверненні Тимошенка до міжнародних організацій українців в світі, Європейського Парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, національних парламентів країн ЄС, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевибори будуть ще скандальнішими, бо перемога вже буде питанням принципу - політолог

"Ми просимо світ не підтримувати диктатора Януковича, допомогти нам відкрити антикорупційні транснаціональні розслідування тіньової фінансової діяльності сім'ї Януковича, зупинити його всім разом і повернути Україну в Європейську сім'ю", - сказав чоловік Тимошенко.

Він нагадав, що минуло 11 днів, як його дружина Юлія Тимошенко оголосила голодування "проти тотальних фальсифікацій виборів", і що стан її "значно погіршився".

"У демократичних країнах це вже стало б сигналом до прийняття заходів для усунення системних недоліків під час виборів, але тільки не в Україні", - відзначив Тимошенко.

"Ці вибори не можна вважати чесними і демократичними. Ми просимо світ визначитись з цього приводу. Вибори не можна визнавати – тому що це суцільна фальсифікація, підкуп і залякування", - заявив Тимошенко.

Він наголосив, що "виборча кампанія сфальсифікована", бо у ній "не брали участь лідери опозиції – Юлія Тимошенко і Юрій Луценко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корчинський: У виборчій демократії Азаров розбирається так само як в українській філології

"Останні події підтверджують факт, що період демократичного розвитку держави, розпочатий після перемоги Помаранчевої революції, завершено. В даний час тривають політичні репресії з боку теперішньої влади. Кількість політичних в'язнів в Україні зростає з кожним днем", - сказав він.

Тимошенко звернувся до дружини з проханням припинити голодування.

"Твоє життя належить вже не тобі, твоє життя належить Україні, належить тим 11 мільйонам українців, які на президентських виборах бачили тебе президентом і бачать на чолі нашої країни в недалекому майбутньому", - сказав Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тимошенко просить світ не визнавати українські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

76

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути