середа, 02 листопада 2011 17:11

Цькування губернатора Львівщини можливе через свист на стадіоні - експерт

Цькування губернатора Львівщини можливе через свист на стадіоні - експерт

2 листопада під час розширеного засідання уряду прем'єр Микола Азаров виступив із рядом критичних заяв. Зокрема він розкритикував губернатора Львівщини Михайла Цимбалюка.

"У Львівській області дуже погані справи. Будівництво виросло менше ніж на 1%. при тому, що там за рахунок бюджету побудували аеропорт і стадіон. Також зростають борги із зарплатою. В цьому є суттєві недопрацювання губернатора Цимбалюка, - сказав Азаров.

За даними ЗМІ, після розширеного засідання керівник області написав заяву про звільнення. Прес-служба Цимбалюка цю інформацію спростовує.

Політолог Віктор Шевчук вважає, що провина у цих проблемах лежить більше на державі, ніж на губернаторові.

"За 2006-2007 на Львівщині звели дуже багато будов. Квартири в них не можуть продати, оскільки ціни дуже високі. А в людей грошей на це немає. Тому в найближчі три роки в нас не буде більше нічого багато будуватися. Цимбалюк не може вплинути на те, щоб забудовники продавали житло дешевше. Стосовно боргів, тут питання постає, де саме вони є. Якщо в державному секторі, то винна лише держава. Адже вона виділяє гроші на зарплати. Таке цькування губернатора можливе через свист на стадіоні під час ролика про Януковича. Але ж знову таки, він не міг закрити всім роти", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівський губернатор продавав запрошення на відкриття стадіону за 1 млн грн

Чи звільнять Цимбалюка із посади політолог відповісти не може.

"Певний час я чув, що його навпаки мають підвищити. Хочуть взяти на посаду міністра. Але всі ці питання вирішуються закулісно. Тому спрогнозувати все доволі важко. Єдине можна сказати точно: в разі звільнення Цимбалюка новим губернатором Львівщини на всі 100% буде не львів'янин".

 

Зараз ви читаєте новину «Цькування губернатора Львівщини можливе через свист на стадіоні - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути