неділя, 12 травня 2013 23:14

"Цинічне і хамське використання дітей і ветеранів для своїх чиновницьких інтересів" - Томенко про святкування 9 Травня

"Цинічне і хамське використання дітей і ветеранів для своїх чиновницьких інтересів" - Томенко про святкування 9 Травня
Фото: nmpu.org.ua

Народний депутат Микола Томенко заявив, що партія влади та її сателіти під час святкування 9 Травня цинічно використали і дітей, і ветеранів в своїх інтересах. Про це УНН повідомили в прес-службі політика.

"Те, що сьогодні відбувається під час відзначення Дня Перемоги в частині партійного використання школярів старшого віку, а то навіть і дітей, перейшло всі межі дозволеного. На цьогорічне святкування одна партія примусово змобілізувала дітей, зобов'язавши їх носити прапори партії влади та плескати в долоні, коли з'являються місцеві чиновники на очах ветеранів, які нікому не були потрібні. Інша, "бідніша" партія, яка тим не менше знайшла кошти на потужну рекламну кампанію до 9 Травня, скоріше за все, теж за гроші змобілізувала дітей-школярів, які носили прапори вже іншої політичної партії, очільники якої не лише не знають, що таке бойові дії, а навіть не служили в радянській армії", – зауважив Микола Томенко.

Тому, за його словами, якщо підсумувати нинішнє відзначення партією влади та її союзниками 9 Травня, то це виглядає як "цинічне, нахабне і хамське використання дітей в інтересах нинішньої псевдоеліти, яка вирішила використати ветеранів і історію війни для своїх вузькопартійних або чиновницьких інтересів".

Натомість, на переконання Миколи Томенка, потребує уваги пропагування реальної історії Великої Вітчизняної війни, якої на каналах вітчизняного телебачення у цьому році не можна було знайти, а також не використання ветеранів та учасників війни як масовки, а реальна турбота про них та підготовка молодого покоління для захисту батьківщини.

Зараз ви читаєте новину «"Цинічне і хамське використання дітей і ветеранів для своїх чиновницьких інтересів" - Томенко про святкування 9 Травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути