четвер, 03 листопада 2011 10:57

Цимбалюк запевняє, що залишиться в команді президента

Цимбалюк запевняє, що залишиться в команді президента

Відправлений у відставку з посади губернатора Львівщини Михайло Цимбалюк і надалі залишається в команді президента.

"Я вдячний президенту за те, що він дав мені можливість попрацювати на Львівській землі, для мене це – великий досвід. Я і надалі залишаюсь в команді президента", - наголосив Цимбалюк.

За його словами, наразі він планує відпочити  після чого повертається працювати в органи МВС.

"Указом президента я був відряджений із системи МВС на час свого призначення на посаду голови ОДА. Зараз я очікую указу президента, щоб повернутись знову в систему МВС України, буду просити про відпустку і знаходитимусь в розпорядженні міністра внутрішніх справ", - сказав Цимбалюк.

Щодо нового губернатора Львівщини, екс-директора Укрзалізниці Михайла Костюка, Цимбалюк наголосив, що знає свого наступника і впевнений, що той впорається із новими обов'язками.

"Відносно нового голови Львівщини хочу сказати, що я знаю цю людину. Михайло Дмитрович - фахівець, тим більше він уродженець Західної України. Він очолював Укрзалізницю, це дуже серйозний і великий колектив і я переконаний, що в нього все вдасться", - підкреслив Цимбалюк.

Нагадаємо, президент України Віктор Янукович підписав Указ про звільнення Михайла Цимбалюка з посади голови Львівської обласної державної адміністрації. Також було звільнено губернатора Запорізької області.

Зараз ви читаєте новину «Цимбалюк запевняє, що залишиться в команді президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути