середа, 02 листопада 2011 17:23

Янукович позбувся львівського та запорізького губернаторів

Янукович позбувся львівського та запорізького губернаторів

Президент Віктор Янукович звільнив губернаторів Львівської і Запорізької областей.

Укази про це розміщені на сайті глави держави.

З посади голови Львівської обласної державної адміністрації звільнений Михайло Цимбалюк, з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації - Борис Петров.

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що в Кабінеті міністрів підготовлені подання про призначення народного депутата від Партії регіонів Олександра Пеклушенка головою Запорізької облдержадміністрації, екс-гендиректора "Укрзалізниці" Михайла Костюка - головою Львівської ОДА.

Костюк Михайло Дмитрович народився 22 листопада 1961 року на Івано-Франківщині (с. Кобилець Коломийського р-ну). Має вищу освіту – Дніпропетровський інститут інженерів залізничного транспорту. В 2008 році здобув науковий ступень кандидата технічних наук, член-кореспондент Транспортної академії наук України. Працювати почав у 1983 році на Львівській залізниці, де займав різні посади від бригадира Львівської дистанції колії до начальника госпрозрахункової служби колії Львівської залізниці.

З 2000 по 2005 рік Михайло Костюк працював начальником Головного управління колійного господарства Укрзалізниці, потім – начальником Департаменту капітальних вкладень та внутрішніх інвестицій Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". З 2006 року був радником першого заступника Міністра транспорту та зв'язку України. У лютому 2008 року був призначений заступником генерального директора Укрзалізниці, в грудні того ж року очолив її.

Олександр Пеклушенко народився в Запоріжжі. У 1987 році закінчив Запорізьку філію Донецького інституту радянської торгівлі (кваліфікація - економіст). У 2002-му - Запорізький гуманітарний інститут (кваліфікація - юрист).

1982-1986 рр.. - Інструктор Запорізького обкому Компартії України. 1986-2002 рр.. - Голова правління Запорізької облспоживспілки.

З березня 2002 року - народний депутат України ІV-VІ скликань (ІV - від лояльного до Президента Леоніда Кучми виборчого блоку "За єдину Україну!", Наступні два - від Партії регіонів). Член ПР і президії політради партії.

У Верховній Раді VI скликання обіймає посаду заступника лідера фракції "регіоналів" Віктора Януковича. Був заступником голови Комітету ВР з питань бюджету, потім очолював Комітет з питань фінансів і банківської діяльності. Заступник голови фракції Партії регіонів.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович позбувся львівського та запорізького губернаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути