середа, 18 грудня 2013 11:01

"Ці зрадники діють виключно в інтересах своєї власної кишені" - Тягнибок

"Ці зрадники діють виключно в інтересах своєї власної кишені" - Тягнибок
Фото: dt.ua

Угодами, які 17 грудня у Москві підписали український та російський президенти, Віктор Янукович зрадив Україну. Про це вчора під час Народного Віче, що відбулося на столичному Майдані Незалежності, заявив лідер опозиції Олег Тягнибок.

"Янукович сьогодні зрадив українців. Отримавши кредит на 15 мільярдів доларів, він, ніби в ломбард, заклав цілі стратегічні галузі України. Це — агропромисловий комплекс, космічна галузь, літакобудування та суднобудування. Державницька політика такою бути не може", - сказав Тягнибок.

"Вони порозкрадали державні гроші, а тепер хочуть тими московським грошима латати дзюрки. Хіба така політика має бути в державі? Хіба так діють державні мужі? Ні! Так діють зрадники, для яких байдужі інтереси України та українського народу. Так чинять ті, хто працює виключно в інтересах своєї власної кишені. Ми цього не допустимо. Такому президенту треба оголошувати імпічмент", - додав Тягнибок.

Також він розповів, як у цій ситуації мав би діяти український президент.

"Якби це був дійсно український президент, він би приїхати до Путіна і сказати: "Слухай-но сюди. Ти пам'ятаєш, як 19991 року на ощадних книжках українці мали заощаджень на 3 трильйони рублів. Після розвалу Радянського Союзу всі гроші перевели в Москву. А українці, яким ці гроші належали, залишилися ні з чим. Ви маєте нам повернути ці гроші. А ще ви повинні повернути нам 16 частину золотовалютного резерву, якої ми не отримали після розпаду Радянського Союзу", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Ці зрадники діють виключно в інтересах своєї власної кишені" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути