Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 11:54

Чи запрацює Рада, стане відомо у понеділок

Спікер Арсеній Яценюк погоджується з пропозицією Партії регіонів провести у понеділок круглий стіл за участі всіх фракцій і пропонує підписати на ньому угоду про розблокування роботи парламенту.

Про це він сказав на засіданні фракції Партії регіонів у четвер.

"Я підтримую вашу ідею про проведення круглого столу. На цей круглий стіл у нас є базове рішення – це політична угода, яка має бути підписана за результатами такого круглого столу. Це системний документ, який ми зараз доповнимо з урахуванням тих пропозицій, які сьогодні висловлені фракцією Партії регіонів", - сказав Яценюк.

Він також зазначив, що у четвер зустрінеться з представниками Компартії і Блоку Литвина, а у п"ятницю - з двома фракціями більшості.

"За суботу-неділю ми цю угоду доопрацьовуємо і давайте в понеділок в присутності преси спробуємо дійти до політичного консенсусу", - сказав Яценюк.

При цьому спікер попросив Партію регіонів прибрати зі списку своїх вимог всі "резонансні політичні" законопроекти, які "розпалюють ворожнечу в суспільстві".

"Давайте все, що резонансне – відкинемо в сторону. Поставимо на розгляд лише ті речі, які цікаві суспільству", - сказав він.

"Політичні резонансні речі, ті чи інші закони, які інспірують в суспільстві тільки розпалювання ворожнечі, притаманні лише бідній нації. Коли ми вирішимо соціально-економічні проблеми, тоді давайте дійдемо до всіх інших, які роз"єднують українську націю", - додав Яценюк.

У свою чергу Янукович, завершуючи засідання фракції, сказав:

"У понеділок ми приймемо остаточне рішення", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Чи запрацює Рада, стане відомо у понеділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути