Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 11:23

Янукович розповів Яценюку, чого він хоче

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович пропонує провести у понеділок круглий стіл за участі всіх фракцій парламенту для розблокування його роботи.

Про це він сказав на відкритому засіданні фракції Партії регіонів, на якому присутній спікер Арсеній Яценюк.

"Я пропоную, щоб ми з вами обговорили наші пропозиції, вислухали точку зору голови Верховної Ради і ухвалили спільне рішення. Я сподіваюся, Арсенію Петровичу, це буде рішення ваше особисте разом з фракцією Партії регіонів", - сказав Янукович.

"Якщо ми знайдемо сьогодні згоду, то наступний крок – ми пропонуємо в понеділок провести круглий стіл", - додав він.

При цьому Янукович запропонував розглянути на засіданні 9 законопроектів і проектів постанов, на яких наполягає Партія регіонів.

Зокрема, до порядку денного засідання включено розгляд узгодженого проекту постанови по НАТО, внесення змін до Конституції про зняття недоторканності з окремих посадових осіб, проект закону про статус народного депутата "щодо убезпечення посадових осіб від втручання в їхню діяльність", соціальні закони, ініційовані депутатами Партії регіонів, які пройшли розгляд у відповідних комітетах.

Також Партія регіонів має намір розглянути на своєму засіданні проекти законів про захист російськомовних громадян України, проект закону про визнання таким, що втратив чинність закону про держзакупівлі, проект постанови про дострокове припинення повноважень окремих депутатів, проект постанови про внесення змін до регламенту Верховної Ради щодо діяльності парламентської опозиції, проект закону про держслужбу.

Останнім питанням, за словами Януковича, буде розглянута інформація "про політичні репресії, які сьогодні є в Україні".

Після оголошення порядку денного Янукович запитав у Яценюка, який сидить поряд з ним: "У вас нема заперечень?".

На це спікер відповів: "Та ні, це ж засідання вашої фракції".

На питання Януковича, чи буде він брати вступне слово, Яценюк відповів: "Та ні, я думаю, я вже завершальне скажу", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів Яценюку, чого він хоче ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути