вівторок, 29 жовтня 2019 10:43

Чи порушила Олена Зеленська етикет: відповідь посольства Японії

Чи порушила Олена Зеленська етикет: відповідь посольства Японії
Одяг першої леді не порушив етикету. Фото: 24tv.ua

Посольство Японії в Україні висловило вдячність президенту Володимиру Зеленському та його дружині Олені за участь в інтронізації імператора Нарухіто, яка відбулася 22 жовтня.

"Участь президентського подружжя у церемонії інтронізації - важливий етап у наших двосторонніх відносинах. Їхній одяг також добре гармоніював із благородною атмосферою та справив на японське суспільство дуже позитивне враження про подружжя та Україну як країну", - повідомляється на сторінці посольства у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленська та alyona alyona: назвали ТОП-100 найвпливовіших жінок України

Також у дипмісії зазначили, що двостороння зустріч глави України та прем'єр-міністра Японії Сіндзо Абе була вчасною та успішною.

"Ми стежимо за результатами цього візиту та надалі працюватимемо для подальшого поглиблення наших двосторонніх відносин. Ще раз дозвольте подякувати пану президенту та першій леді", – додали у посольстві Японії в Україні.

Раніше в соціальних мережах та ЗМІ з'явилася інформація, що Олена Зеленська нібито порушила дипломатичний етикет на інтронізації імператора в Японії. Її сукня була світло-жовтого кольору, а такі відтінки можуть носити тільки члени імператорської родини.

Зараз ви читаєте новину «Чи порушила Олена Зеленська етикет: відповідь посольства Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути