понеділок, 30 січня 2012 14:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Чоловік Тимошенко обізвав Януковича ненависником усіх жінок

Чоловік Тимошенко обізвав Януковича ненависником усіх жінок

Голова міжнародної громадської організації "Батьківщина" Олександр Тимошенко запропонував екс-міністру охорони здоров'я Чехії Сузанні Ройтовій очолити групу незалежних медиків для обстеження Юлії Тимошенко.

Відповідну пропозицію він озвучив у п'ятницю під час зустрічі з Ройтовою та громадськими діячами Чехії, повідомляє прес-служба "Батьківщини" з посиланням на чеське видання "Укргазета".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович виступив політтехнологом Тимошенко і підняв їй рейтинг

Було черговий раз наголошено, що за останній рік "найбільш вражаючими і масштабними стали політичні переслідування лідерів опозиції", зокрема Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.

Олександр Тимошенко підкреслив, що "сьогоднішня ситуація ще раз демонструє той факт, що президент Янукович має особисту помсту до Юлії Тимошенко і до всього, що пов'язано з жінками, порушує гендерну рівність в органах влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Європарламенту: Тимошенко заслуговує на краще ставлення

Видання також зазначило, що учасники зустрічі вважають за доцільне звернутись  до Європейського парламенту із проханням, зокрема, ввести санкції проти окремих представників української влади, які "порушують права людини та переслідують опозиційних лідерів в Україні", а також звернутися до президента України з клопотанням вжити всіх можливих заходів для негайного звільнення з ув'язнення Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тимошенко обізвав Януковича ненависником усіх жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути