понеділок, 01 квітня 2013 13:29

Черкаська "Свобода" погрожує владі новою Коліївщиною

Черкаська "Свобода" погрожує владі новою Коліївщиною
Ботнара обурює несправедливий розподіл коштів у державі. Фото: pro-vincia.com.ua

Серію зустрічей із жителями Черкащини провів народний депутат від "Свободи" Юрій Сиротюк. Останньою була зустріч із жителями Суботова, Медведівки та Мельників, що у Холодному Яру.

"Жителі Черкащини вкрай радикалізовані, – розповів на прес-конференції голова обласного осередку "Свободи" Юрій Ботнар. – У Холодному Яру навіть говорили про те, за які місця вони вішатимуть нинішніх донецьких окупантів. Разом було вирішено просити Верховну Раду відзначити 245 річницю з часу початку Коліївщини. Мусимо то зробити, аби нинішня влада не забувала, як доведені до відчаю люди можуть вчинити з нею".

Ботнара обурює несправедливий розподіл коштів у державі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У черкаському офісі "Свободи" витирають ноги об партійний прапор "регіоналів"

"Після поділу державних субвенцій на одного жителя Донецької області припало 218 гривень, а Черкаської – 45. 100 мільйонів субвенції припадає на одне лише Єнакієво, тоді як усій нашій області заледве дісталося 10 мільйонів. На ремонт доріг Донеччині дадуть у 6 разів більше, ніж Черкаській. Така ж ситуація у медицині: на одного жителя Черкащини припадає 45 гривень, а Донеччини – 115", - зазначив "свободівець".

Він каже, що його однопартійці проведуть бесіди з кожним мажоритарником від Черкаської області й закличуть не голосувати за такий розподіл.

"Місцева влада не дала перемогти опозиційним Булатецькому і Даценку. То нехай покажуть, як їхні провладні депутати насправді дбають про інтереси простих черкасців", - наголосив Ботнар.

Нагадаємо, Черкаська область мала 7 мажоритарних округів. На 5 із них перемогли ставленики Партії регіонів. Тут ЦВК визнала переможців. На двох проблемних округах мають відбутися перевибори.

Зараз ви читаєте новину «Черкаська "Свобода" погрожує владі новою Коліївщиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути