пʼятниця, 19 серпня 2011 10:34

Чечетов пояснив, для кого відкриті двері у Партії регіонів

Чечетов пояснив, для кого відкриті двері у Партії регіонів

Двері Партії регіонів відкриті для приєднання до неї інших політичних сил за умови, що окремі політики чи політичні сили поділяють її програмні цілі і програму президента готові працювати для України.

Про це заявив перший заступник голови Партії регіонів Михайло Чечетов, повідомляє прес-служба "регіоналів".

Коментуючи спільну заяву прем'єра Миколи Азарова і лідера партії "Сильна Україна" Сергія Тігіпка про початок об'єднання Чечетов сказав: "Я думаю, тут суто громадянські почуття, патріотичні почуття - зробити якомога більше для країни. Для країни можна зробити більше потужної, єдиної, цілеспрямованої командою".

За словами Михайла Чечетова, для того, щоб реалізувати реформи, потрібна політична стабільність в країні, а саму стабільність може забезпечити консолідація політичних сил.

"Політична стабільність буде більш сильною, коли буде широка консолідація політичних сил.Чим ширше консолідація політичних сил, спрямованих на виконання програми президента, тим вище рівень стабільності і швидше, ефективніше будуть реалізовуватися реформи ", - повідомив він.

"Тому двері нашої партії відкриті, за однієї умови, якщо окремі політики чи політичні сили поділяють наші програмні цілі, і готові, відкинувши політичні амбіції, разом з нами працювати на державу, на український народ, реалізовуючи стратегічну програму президента. Якщо завтра прийде якась політична партія і скаже, що вони готові разом з нами реалізовувати програму президента з підйому і побудові могутньої і квітучої України, то ми готові розглянути їхню пропозицію. Тут немає винятків ", - заявив політик.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов пояснив, для кого відкриті двері у Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути