середа, 17 лютого 2010 14:19

Черновецькому обрубали монополію на поховання киян

Черновецькому обрубали монополію на поховання киян

Антимонопольний комітет України зобов"язав Київську міську раду скасувати рішення від 18 червня 2009 року "Про питання діяльності ритуальної служби м. Києва", яким створив дискримінаційні умови для підприємств, які надають ритуальні послуги.

Про це повідомили в прес-службі АМКУ.

За висновками комітету, міськрада вчинила антиконкурентні дії, прийнявши зазначене рішення. Адже рішенням визначено, що надання ритуальних послуг у місті Києві є виключною компетенцією комунальних підприємств.

Підприємствам інших форм власності дозволено надавати лише окремі послуги і тільки за договорами з ритуальною службою СКП "Спецкомбінат ПКПО".

Однак міськрада встановила мораторій, через якого підприємства не можуть переукласти договори з ритуальною службою.

У 2009 році АМКУ рекомендував Київській міськраді скасувати рішення, положення якого суперечать конкуренційному законодавству. Однак рішення так і не було скасовано.

"Антимонопольному комітету довелося провести цю справу через всі передбачені законодавством процедури, і тепер Київська міська рада має на найближчому засіданні скасувати антиконкурентне рішення щодо ринку ритуальних послуг. У цьому питанні я розраховую на особисту підтримку Леоніда Черновецького", - зазначив з цього приводу в.о . голови комітету Олександр Мельниченко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецькому обрубали монополію на поховання киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути