Ексклюзиви
середа, 14 жовтня 2009 11:33

Черновецький з Довгим догралися до масштабного мітингу

Черновецький з Довгим догралися до масштабного мітингу

Під стінами київської мерії проходить мітинг, в якому беруть участь близько 2 тис. чоловік.

Присутні стоять з прапорами блоків Кличка і Литвина. Вони вимагають зупинити земельний "дерибан" і навести лад в Київраді. Зокрема, мітингувальники викрикують гасла "Вкрадеш землю сьогодні - сядеш завтра", "Черновецький - виходь", "Черновецькому - ганьба".

Перед учасниками мітингу виступають представники блоку Кличка, зокрема лідер блоку Віталій Кличко, а також депутат блоку Кличка Дмитро Андрієвський. Серед організаторів мітингу також присутній голова Шевченківської райадміністрації Віктор Пилипишин.

За словами організаторів мітингу, саме завдяки їм сьогодні було скасовано засідання Київради. Мітингувальниками були заблоковані всі входи та виходи. Таким чином, депутати не змогли потрапити на засідання і секретар Київради Олесі Довгий саме сьогодні підписав розпорядження про відміну сесії.

В прес-службі заблокованого органу пояснювали, що відповідне розпорядження було підписане вчора

Нагадаємо, заступник мера Києва, секретар Київської міської ради Олесь Довгий скасував плановане проведення пленарного засідання Київради в середу 14 жовтня.

У вівторок сесія Київради відкрилася лише близько 17:00, оскільки з 10:00 блоки Кличка і Катеринчука в Київраді блокували трибуну Київради.

Раніше Блок Кличка заявляв, що більшість, яка підтримує мера, має намір на сесіях 13 і 14 жовтня провести масштабні відведення земельних ділянок, щоб встигнути до 15 жовтня оформити відведення без проведення аукціонів.

ProUa

Зараз ви читаєте новину «Черновецький з Довгим догралися до масштабного мітингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути