субота, 15 липня 2017 12:23

Черновецький розповів, за що йому мстить Луценко

Автор: Еспресо.TV
  Екс-мер Києва Леонід Черновецький жорстко відреагував на заяви гепрокурора
Екс-мер Києва Леонід Черновецький жорстко відреагував на заяви гепрокурора

Екс-міський голова Києва Леонід Черновецький заявив, що генеральний прокурор Юрій Луценко мстить йому за події, які сталися у 2008 році на засіданні Ради національної безпеки і оборони.

Про це колишній столичний мер написав у Facebook.

"Луценко – мстивий негідник, п'яниця і корупціонер, і мстить мені за те, що на засіданні РНБО заявив у присутності всього Кабінету Міністрів і президента, що він вимагає землю у мерів міст України і потім за хабарі віддає її бізнесменам", – заявив Черновецький.

Луценко після того, як президент пішов, "несподівано підбіг і кілька разів ударив". Черновецький відмовився писати тоді заяву на Луценка, про що "багато разів просили" в оточенні екс-президента України Віктора Януковича.

"Я – не Луценко! Кримінальної справи проти нього не порушував, йому вистачило розкрадання у МВС, за що його потім посадили у в'язницю. Навіщо мені було додавати п'яниці проблем? Я не мстива людина", – пише Черновецький. -

Він зазначив, що в історії кримінального права "ще не було випадку, щоб за підписання рішення колегіального органу в "інтересах невстановлених осіб" мера притягали до суду".

"Той слідчий, який підписав таку постанову, обов'язково разом із Луценком потрапить за це в тюрму!" – заявив екс-мер столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАБУ пояснили затримання директора бронетанкового заводу

Генеральна прокуратура повідомила про підозру у зловживанні владою колишньому міському голові Києва Леоніду Черновецькому.

Йдеться про досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного будівництва вертолітного майданчика на Парковій дорозі в місті Києві.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розповів, за що йому мстить Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути