четвер, 10 лютого 2011 08:32

Черновецький розповів, як він законно "дерибанив" землю

Черновецький розповів, як він законно "дерибанив" землю

Мер Києва Леонід Черновецький запевняє, що Київрада розподіляла землю у відповідності до чинного законодавства.

Про це він розповів в інтерв'ю 5 каналу.

"Громада не постраждала. Усі рішення стосовно землі ухвалювалися відповідно до чинного законодавства. Є лише одна деталь. У порівнянні з країнами, де я був, зокрема Грузією, там не допускається інституту аренди землі. Тобто, ти можеш купити землю, наприклад для того, щоб почати власний бізнес, але аренди нема", - зауважив мер.

"Аренда - це прихована можливість обійти бюджет, тому що за неї сплачуються копійки, але це відповідає нашому законодавство і підприємство, яке хоче отримати аренду має на це законні підстави", - додав Черновецький

На репліку ведучого про те, що в Окружному адмінсуді розглядається справа про законність розподілу 290 ділянок землі столичний міський голова відповів так: "Якщо Київський адмінсуд ухвалить таке рішення(визнає рішення Київради про розподіл землі незаконним-Ред.), то я буду щасливим, однак через це нічого в країні не зміниться поки аренду землі не буде ліквідовано, бо політики в цьому не зацікавлені".

Нагадаємо, що на розгляді в столичному Окружному адмінсуді знаходиться справа про законність розподілу понад 200 ділянок землі власниками яких начебто були студенти одного з вишів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький розповів, як він законно "дерибанив" землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути