середа, 09 лютого 2011 23:55

Черновецький боїться за своїх дітей і внуків

Черновецький боїться за своїх дітей і внуків

Мер Києва Леонід Черновецький вважає, що влада здійснює політичні переслідування його команди.

Про це він сказав в інтерв'ю в ефірі "5 каналу".

"У мене є відчуття, що переслідування моєї команди таки існують. Принаймні стосовно двох членів мого блоку. Я кажу це відповідально, як колишній працівник прокуратури. Думаю, що мені вдасться їх захистити. Проте я розумію, що це політика. Вона полягає у тому, щоб показати, що все чим я займався, це погано", - зазначив столичний глава.

Від не захотів називати їхні прізвище, а лише сказав, що намагається зараз вирішити це питання. На запитання, чи намагається мер вплинути на правоохоронців, він відповів: "Можливості вплинути на правоохоронні органи немає, тому що я не маю влади. Для них я непотрібна людина, бо не можу видати квартиру чи зробити певні привілеї. Хочу зупинити процес арештів, щоб не страждали через мене".

Черновецький наголосив, що проти жодного члена його команди не порушували кримінальну справу.

"Молода команда - це заступники. Чиновники КМДА, яких притягнули до відповідальності, це не моя команда. До речі Качурову незаконно посадили. Вона просто не хотіла писати заяву про відставку, от і потрапила у в'язницю", - підкреслив він.

Мер Києва переконаний, що було б неправдою казати, що він чи будь-хто інший не боїться репресій.

"Кладучи руку серце, думаю, що немає жодного політика, який має свою точку зору і не боїться політичних переслідувань. Я не називаю конкретних фігур, які можуть ініціювати ці процеси. Сама обстановка така, що не боятися цього не можна. Ще більше боюсь за своїх дітей і внуків. Хочу, щоб вони жили в Україні і не мали через мене проблем", - додав мер.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Черновецький боїться за своїх дітей і внуків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути