четвер, 13 листопада 2008 19:54

Черновецький зізнався, що його весь час болить душа за підвищення вартості проїзду

Київський міський голова Леонід Черновецький обіцяє зробити метро для малозабезпечених киян безплатним.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

"У мене особисто весь час болить душа за тих, хто опинився зараз у злиднях. Я дав доручення своїй команді розробити програму, згідно з якою малозабезпечені люди зможуть користуватися безкоштовно міським транспортом. Зокрема, близько 100 тис. київських пенсіонерів та ветеранів, які раніше не мали такої пільги, зможуть безкоштовно їздити в метро", - наголосив Київський міський голова.

Мер Києва також назвав "суто популістським рішенням" створення урядової комісії з вивчення тарифів на комунальний транспорт .

"На відміну від київської влади, уряд не виділяє комунальному транспорту жодної копійки. В інших країнах програми оновлення рухомого складу фінансуються з держбюджету. Вони не шкодують сотні мільйонів євро, аби зробити транспорт зручним та безпечним. Я пропоную нашим урядовцям не кидатися політичними гаслами, а закласти в бюджет 1 мільярд гривень на утримання та розвиток метрополітену. Це дасть змогу зробити метро безкоштовним для малозабезпечених киян", - заявив Черновецький.

Він наголосив, що сьогодні, незважаючи на фінансову кризу, міська влада продовжує фінансування комунального транспорту, аби захистити малозабезпечених киян від зростання вартості перевезень, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький зізнався, що його весь час болить душа за підвищення вартості проїзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути