Ексклюзиви
субота, 19 січня 2013 11:38

Черновецький обіцяє новим працівникам з "гострим розумом" $10 тисяч

Черновецький обіцяє новим працівникам з "гострим розумом" $10 тисяч
Леонід Черновецький Фото: obozrevatel.com

На сайті нової інвестиційної компанії колишнього мера столиці з'явилося повідомлення, що вони шукають керівника бізнес-інкубатора, пише "Сегодня".

Майбутній співробітник повинен відрізнятися "гостротою розуму" і залучати перспективні IТ-проекти. Зарплату обіцяють від $ 7 тис. до $ 10 тис., плюс бонуси.

Свій новий бізнес Леонід Черновецький веде разом зі своїм сином Степаном. Раніше Черновецький обіцяв, що створить інвестиційний фонд, проте ідею з фондом він відклав. Мовляв, управління чужими грошима і цінними паперами стане другою сходинкою його проекту. А зараз він збирається вкладати кошти в перспективні проекти - такі, як комп'ютерні технології, наприклад.

В якості слогану нового дітища екс-мер написав: "Я знаю шлях до блискучої вершини. Забудьте сумніви, ідіть за мною". Саме ці слова Черновецький використовував як епіграф до своєї книжці "Як стати мільйонером" ще в 2009 році.

Також на сайті повідомляється, що компанія готова вкладати не тільки $ 750 млн, отримані від продажу "Правекс банку", а набагато більше.

"Ми перетворюємо ідеї в гроші", - підкреслює сам Леонід Черновецький.

Але інвестувати капітал екс-мер збирається тільки в масштабні проекти: "Інвестування в один проект, який може приносити мільйони щорічно, але являє собою підприємство, яке обслуговує одне місто і не має потенціалу до розширення ринку збуту, - не наш шлях".

Зараз ви читаєте новину «Черновецький обіцяє новим працівникам з "гострим розумом" $10 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути