субота, 07 травня 2011 11:54

"Черновецький може втекти до Грузії чи Ізраїлю" — Зорян Шкіряк

"Черновецький може втекти до Грузії чи Ізраїлю" — Зорян Шкіряк

Столичний міський голова Леонід Черновецький до останнього шантажуватиме Партію регіонів своєю відставкою. Тому проти нього не порушать кримінальну справу. Про це заявив лідер Соціально-Християнської партії Зорян Шкіряк в інтерв'ю "Газеті по-українськи".

"Чіпатимуть тільки "пішаків". А Черновецький буде до останнього шантажувати "регіоналів" заявою про звільнення з посади. Це автоматично призведе до виборів у столиці, які Попов програє. Якщо ж Черновецького допечуть, то він може втекти до Грузії чи Ізраїлю і щасливо там жити. Із зятем мера В'ячеславом Супруненком складніше, бо він відповідав за всі оборудки Черновецького. Тут залежатиме від "ціни питання" — зможе відкупитися чи ні. Якщо Інтерпол арештує, може посидіти місяць чи три у комфортних умовах з телевізором і музичкою. А через якийсь час побачимо, що влітку-восени випустять і всі питання будуть закриті", - сказав Шкіряк.

Не посадять і екс-секретаря Київради Олеся Довгого, вважає Шкіряк.

"Довгий думав, що його "кришаньот" Юра Єнакіївський (нардеп-"регіонал" Юрій Іванющенко. — "ГПУ") і врятує теща (нардеп-"регіонал" Ірина Горіна. — "ГПУ"). Його ж поставили на місце. Показово арештували голову фракції Черновецького в міськраді Дениса Комарницького. За що? Не за розкрадені гектари землі, а за розбійний напад п'ятирічної давнини. Це стаття, з якої дуже легко зіскочити. Не виключаю, що він усе віддасть, і значно більше, ніж просили на початку, - підсумував Шкіряк.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"Черновецький може втекти до Грузії чи Ізраїлю" — Зорян Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути