субота, 07 травня 2011 10:57

"У киян украли грошей, як статки Ахметова" — Зорян Шкіряк

"У киян украли грошей, як статки Ахметова" — Зорян Шкіряк

Лідер Соціально-Християнської партії Зорян Шкіряк не вірить, що Партія регіонів поверне киянам розкрадені Київрадою 70 мільярдів гривень. Про це він заявив в інтерв'ю "Газеті по-українськи".

"70 мільярдів - це занижена цифра. Коли Олександр Попов говорить: "Ми повернемо все київській громаді", то виникає запитання: що ви конкретно повернете? Значна частина цих активів вивезена за кордон. Ну, шматок землі якось ще можна повернути. Але ж треба виграти суд! Тобто влада може повернути його тіньовими шляхами собі й розподілити між собою. Для чого людям вішати лапшу на вуха? Візьміть посадіть Черновецького, Довгого, усю їхню компанію, і парочку "регіоналів", які допомагали крадіжкам, не забудьте туди прикрутити. Потім, якщо відберете гроші, наприклад 50 мільярдів, то одразу скажіть — як вони будуть використані", - сказав він.

На думку Шкіярка, на 70 мільярдів гривень можна було звести сотні будинків, десятки лікарень і шкіл, заводів, реалізувати багато соціальних проектів.

"Це — статки Ріната Ахметова, або двічі — Віктора Пінчука. Це — четверта частина бюджету України. Київ міг би жити і розвиватися на ці гроші роками", - підсумував політик.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «"У киян украли грошей, як статки Ахметова" — Зорян Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути