Ексклюзиви
вівторок, 04 липня 2006 09:07

Черномирдін заперечив причетність Росії до дій Партії регіонів

 

Надзвичайний і Повноважний Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін називає "дурницею" думки експертів про причетність Росії до дій Партії регіонів у Верховній Раді.

- Це дурниця. При чому тут "Регіони" і Росія. Партія регіонів і Янукович – солідні люди. Вирішуйте внутрішні питання самі, і не треба вплутувати сюди Росію. Хто буде – з тим і працюватимемо, - сказав Чорномирдін.

Посол Росії в Україні ще раз підкреслив, що візит російського Президента Володимира Путіна в Україну відбудеться тільки після остаточного формування складу владних структур.

Нагадаємо, що 3 липня в приміщенні ВР повинен був розпочатися круглий стіл влади і опозиції, на якому планувалося розглянути шляхи виходу з цієї ситуації. Проте на круглий стіл не з`явився лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович.

На думку головного аналітика "Нашої України" Анатолія Луценка, "те, що Партія регіонів за ніч змінила свої позиції стосовно проведення круглого столу, а також висунула новий ультиматум з 12 пунктів, є свідченням того, що "регіонали" не позбулися зовнішніх впливів". - Зараз вони є виконавцями сценарію дестабілізації в Україні, який вигідний, в першу чергу, Росії, - сказав експерт, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черномирдін заперечив причетність Росії до дій Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути