Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 13:59

Чернівецький губернатор буде звільняти після виборів за критику влади

Чернівецький губернатор буде звільняти після виборів за критику влади

Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв звільнятиме з роботи держслужбовців, які балотуються у депутати місцевих рад і критикують владу.

Про це він заявив під час апаратної наради 25 жовтня, повідомляє УНІАН.

"Ті державні службовці, котрі нині ведуть агітацію, наголошуючи на тому, що державні структури не виконують свої функції, після виборів більше не займатимуть свої посади", - зазначив глава ОДА.

Водночас, він запевнив, що на Буковині вибори пройдуть чесно та прозоро

"Як керівник виконавчої влади краю запевняю: я зроблю все, щоб на Буковині були дотримані норми виборчого законодавства, мешканці краю вільно і без примусу обрали своїх представників у місцеві органи влади. Щоб в області вибори були чесними, прозорими і демократичними, пройшли без порушень законодавства", - заявив він.

Керівник області також заявив, що виборча кампанія проводилася чесно.

"Як керівник обласної організації Партії регіонів я маю право сьогодні заявити, що ми не впливали на формування виборчих комісій та їх керівництво, де Партія регіонів представлено аж занадто скромно. Ми не заганяли працівників бюджетних установ до правлячої партії, як це робилося в області раніше, тому сьогодні основна маса вчителів і лікарів йде до місцевих рад від опозиційних політичних партій", - заявив голова ОДА.

"Виходячи з цього, роблю висновок, що Партія регіонів у Чернівецькій області веде виборчу кампанію у суворій відповідності до чинного законодавства. Можу вам гарантувати, що так само відбуватиметься і голосування та підрахунок голосів", - заявив Папієв.

Зараз ви читаєте новину «Чернівецький губернатор буде звільняти після виборів за критику влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути