Ексклюзиви
понеділок, 29 квітня 2013 18:12

Черкаська міськрада при головуванні секретаря затвердила новий виконком

Черкаська міськрада при головуванні секретаря затвердила новий виконком
Нині сесія триває. Очікується, що на ній обиратимуть нового секретаря міськради. Фото: procherk.info

На черговій сесії Черкаської міської ради, скликаної секретарем міськради "регіоналом" Віктором Горкуном, затвердили новий склад виконкому.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Із попереднього складу лишився лише перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко (ПР).

На посаду заступникому міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади призначили Бориса Євмину (безпартійний). Він куруватиме питання будівництва та архітектури.

Ще одним заступником мера став колишній директор КП "Теплокомуненерго" Павло Карась (безпартійний). До речі, нині він перебуває на стажуванні в облдержадміністрації на посаду начальника Управління інвестиційного відділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Черкасах не вдалося затвердити новий склад виконкому

"Батьківщину" у новому виконкомі представлятимуть голова обласної партійної організації Анатолій Бондаренко і Станіслав Овчаренко, депутат міськради.

Керуючим справами виконавчого комітету стає Валерій Герасименко (безпартійний).

Інтереси підприємців представлятиме безпартійний Олег Кашко. А інтереси роботодавців - екс-директор ВАТ "Азот" і колишній народний депутат Борис Райков.

На початку сесії опозиціонер Микола Булатецький запропошував першим питання обговорити зняття "регіонала" Горкуна з посади секретаря міськради й обрання нового.

"Мені доручили затвердити новий склад виконкому за умови не більше, ніж один представник від політичної сили. Тому я при таких умовах подаю заяву про складення своїх повноважень і звільнення мене з посади секретаря міськради", - заявив Горкун.

Нині сесія триває. Очікується, що на ній обиратимуть нового секретаря ради. Найімовірніша кандидатура - комуніст Віктор Білоусов.

Зараз ви читаєте новину «Черкаська міськрада при головуванні секретаря затвердила новий виконком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути