Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2012 19:18

Черкаській владі написали 6-метровий запит на інформацію
12

Фото: Фото: Інна Іщук

Черкаський осередок громадської організації "Молодь демократичного альянсу" розпочав акцію протесту, якою хочуть змусити місцеву владу написати на зупинках розклад руху маршрутів.

О 14.45 біля міськвиконкому 20-річний Андрій Паламаренко, голова осередку, разом зі своїми колегами встановлюють металевий каркас. У руках тримають скручене полотно з інформаційним запитом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновник має відповісти на інформаційний запит протягом п'яти робочих днів

Хлопці розвертають запит, написаний на банерній тканині: вгорі офіційне звернення до міськвиконкому, нижче таблиця, в якій кожен учасник повинен написати своє ім'я, назву зупинки, на якій бракує розкладу руху, вказати свою поштову адресу, телефон та підпис.

"Ще влітку міська влада обіцяла розмістити розклади руху на зупинках, але так цього і не зробила. Якщо немає на зупинках, то нехай кожному надішлють листом", ? пояснює 39-річний Сергій Гончар перехожим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від сьогодні у разі надзвичайної ситуації на інформаційний запит влада буде відповідати протягом 48 годин

На акцію планували запросити представників Книги рекордів України, але вони відмовилися, пояснюючи тим, що не підтримують політичні ініціативи.

"На цих 5 метрах ми можемо вмістити 300 підписів. Хотіли 5000, але коли прийшли до дизайнера, то він сказав, що максимум - 300. Якщо потрібно буде, то додрукуємо на папері, ? розповідає Андрій Паламаренко, організатор акції. ? Як тільки заповнимо форму, занесемо його в міську раду і зареєструємо. Ми ще й скрутимо його вздовж і занесемо такий 6-метровий ланцюг".

Зараз ви читаєте новину «Черкаській владі написали 6-метровий запит на інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути