Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2012 16:18

Черкаський сайт "Провінція" атакували хакери

Черкаський сайт "Провінція" атакували хакери
Фото: 24tv.ua

Сьогодні вночі сайт перестав працювати. Вчора о 18:30 на інтернет-ресурсі з'явилася публікація "Двічі не судимий Решетняк", у якій було вміщено 2 документи про кандидата в народні депутати Вадима Решетняка, що балотується по 198-му виборчому окрузі на Черкащині. Він є діючим мером міста Сміла. Головний редактор видання припускає, що саме ця публікація є причиною хакерської атаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити, якщо на Вас тиснуть на виборах?

"На сайті ЦВК написано, що Вадим Решетняк має вищу освіту й несудимий, але насправді це не так, тому що у 2005 році була постанова Смілянського суду з приводу того, що Вадим Володимирович стріляв у людину, але оскільки в ході судового засідання потерпілий заявив, що помирився з обвинуваченим і всі заподіяні збитки йому відшкодовані, то суддя звільнив Решетняка від кримінальної відповідальності, - розповідає головний редактор інформаційно-аналітичного видання "Провінція".

Також, за словами редактора, Решетняк дивом отримав вищу освіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Україні делегітимні з самого початку - експерт

"У 2006 році Кременчуцький суд Полтавської області судив Вадима Решетняка й ще 4 осіб, які незаконно виготовили підакцизний товар бензин у відкритому підпільному цеху з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів. Усі п'ятеро визнали себе винними, зокрема Вадим Решетняк, отримав покарання у вигляді штрафу на 1000 гривень. До того ж у характеристиці підсудного було зазначено, що Решетняк має освіту 8 класів. А на 2012 рік — у нього вже вища. Тобто на наступний день після вироку суду, він мав би бігти в школу й закінчувати 9 класів, а потім вступати в інститут й закінчувати його екстерном, як Володимир Ленін. Але я думаю, що для людини, якій 35 років — це малоймовірно", - наголошує він.

Зараз ви читаєте новину «Черкаський сайт "Провінція" атакували хакери ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути