пʼятниця, 21 грудня 2012 18:55

Черкаський губернатор розкритикував рейтинг голів ОДА всеукраїнського ЗМІ

Черкаський губернатор розкритикував рейтинг голів ОДА всеукраїнського ЗМІ
За словами Тулуба, ці рейтинги губернаторів складають люди, які "заздрять, в яких зусюди ллється пихатість і чванливість". Фото: provce.ck.ua

Голова Черкаської облдержадміністрації "регіонал" Сергій Тулуб прокоментував своє 20 місце в рейтингу, який нещодавно склав журнал "Коментарі".

"Я не знаю, що це за рейтинг у "Коментарях", - говорить губернатор. - Є діюча постанова Кабінету міністрів і кожен квартал Кабмін на своєму засіданні підводить підсумки економічного розвитку серед регіонів України. Нещодавно ми отримали офіційний документ, де за 9 місяців 2012 року презентовано результати серед регіонів України. І там чітко написано, що за комплексом усіх показників, які приймаються для вивчення і для підсумків ми посідаємо третє місце. За динамікою розвитку економіки ми посідаємо перше місце. Ми перейшли на третє місце по інвестиційно-іноваційній діяльності".

За словами Тулуба, кількість зовнішніх інвесторів на Черкащині збільшилася за цей рік майже в 4 рази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тулуб заробив найбільше серед губернаторів

"Тому я не знаю, для чого проводяться ці рейтинги "Коментарів" і для чого це видається в ЗМІ за достовірну інформацію. Це можуть робити тільки ті люди, які не бажають успіхів Черкащині. Це люди, які заздрять. Це люди, в яких зусюди ллється пихатість, чванливість, і вони самі ніколи нічого не робили і не мають ніяких результатів. Мало того, користуючись своїми можливостями тимчасовими, вони намагаються це нав'язати суспільству. Це суб'єктивна думка", - переконаний черкаський губернатор.

Нагадаємо, нещодавно тижневик "Коментарі" склав рейтинг українських губернаторів. За підсумками третього кварталу 2012 року голови ОДА Волині Борис Климчук, Буковини Михайло Папієв та Рівненщини Василь Берташ увійшли до трійки лідерів рейтингу губернаторів, а трійку аутсайдерів склали керівники Луганської, Черкаської та Запорізької областей Володимир Пристюк, Сергій Тулуб і Олександр Пеклушенко.

Зараз ви читаєте новину «Черкаський губернатор розкритикував рейтинг голів ОДА всеукраїнського ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути