понеділок, 22 квітня 2013 13:52

Черкаська опозиція вимагатиме перевиборів депутатів та міського голови Черкас

Черкаська опозиція вимагатиме перевиборів депутатів та міського голови Черкас
Сергій Тулуб. Фото: gazeta.ua

Черкаська опозиція вимагатиме перевиборів депутатів та міського голови Черкас. Без перевиборів імпічмент меру Сергію Одаричу опозиціонери не підтримають.

Минулого тижня депутати черкаської міської ради відправили у відставку виконком міської ради. "За" проголосували фракції партії регіонів, "Батьківщини" та "Удару". Міський голова заявив, що ради його відставки опозиція об'єдналася із своїми заклятими опонентами із влади. Опозиціонери стверджували, що їхня позиція є послідовною, оскільки вони давно вимагали відставки міського голови.

"Однак зараз нас не влаштовує варіант, коли Одарича відправлять у відставку, а замість нього керуватиме секретар міської ради регіонал Горкун, – каже керівник обласного осередку партії "Фронт Змін" Наталія Старікова. – Тоді, фактично, повториться київський варіант. І областю, і містом керуватиме голова облдержадміністрації Сергій Тулуб. Він почуватиметься царем-батюшкою. Вимагатимемо перевиборів мера й усього депутатського корпусу. Лише тоді проголосуємо за імпічмент міському голові. Але на такий варіант точно не пристануть регіонали, бо їхня популярність стрімко знижується".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко: Януковичу ніщо не заважає помилувати Тимошенко

Керівник обласного осередку партії "Свобода" Юрій Ботнар стверджує, що люди міського голови пропонували його партії увійти до нового міськвиконкому. Однак "свободівці" від пропозиції відмовилися.

"Ми прагнемо, щоб міська рада справді представляла інтереси громади. Це можливо після дострокових виборів. Тимчасові портфелі нас не цікавлять", – каже "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «Черкаська опозиція вимагатиме перевиборів депутатів та міського голови Черкас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути