Ексклюзиви
четвер, 23 червня 2011 17:19

Через яйця журналістка Білозерська готується до обшуку

Через яйця журналістка Білозерська готується до обшуку

Печерським райвідділом міліції Києва порушено кримінальну справу проти трьох хлопців з арт-групи "Яйце", які 20 червня, у день зустрічі між президентами Януковичем і Ху Цзіньтао смажили яєчню на Вічному вогні у парку Слави в Києві. Ще три яєчні було посмажено на підтримку Ганни Синькової, активістки громадського руху "Пора", яка вже три місяці утримується в СІЗО за обвинуваченням у скоєнні наруги над могилою.

"Хлопці зняли відеоролик, на якому смажать яєчню на вічному вогні, і розмістили його на відеохостингу Youtube, - каже блогер Олена Білозерська. - Анонімно ця інформація була надіслана і до моєї агенції "Бути поряд". Я розмістила відеоролик та текст, що його супроводжував, у себе на блозі. Тепер чекаю чергового, вже третього обшуку. Мабуть, знову вилучатимуть мій комп'ютер і намагатимуться пришити справу. Мовляв, це знову я, блогер Білозерська знімала смаження яєчні на вічному вогні у парку Слави, а потім розмістила відеоролик у себе на блозі".

Нагадаймо, що кілька місяців тому в блогера Олени Білозерської міліціонери Печерського райвідділу міліції Києва провели обшук та вилучили комп'юти, коли розслідували справу про підрив пам'ятника Сталіна в Запоріжжі. Білозерська першою розмістила цю інформацію у себе на блозі.

В Печерському суді триває суд на Ганною Синьковою. Дівчині погрожує тюремне ув'язнення до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Через яйця журналістка Білозерська готується до обшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути