четвер, 10 березня 2011 20:30

Через ставлення до націоналістів владі "гавкнеться" - ВО "Свобода"

Через ставлення до націоналістів владі "гавкнеться" - ВО "Свобода"

У ВО "Свобода" немає меж для обурення з приводу того, як безкарно поводить себе влада по відношенню до членів ВО "Тризуб". Тому організація й надалі намагатиметься витягнути "тризубівців" на волю.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"У мене та моїх побратимів для обурення немає меж з приводу того, як себе влада поводить по відношенню до своїх опонентів та ідеологічних противників. Їм це гавкнеться. Я навіть у цьому не сумніваюсь. Адже закон фізики - чим більше дія, тим більше протидія", - зазначив Тягнибок.

За його словами, якщо влада думає, що народ буде спокійно споглядати на "безкарні безчинства", то вона глибоко помиляється.

"Складна ситуація із "тризубівцями". Їм погрожують серйознішими санкціями. Це політичне замовлення - з нього намагаються зробити показовий судовий процес", - упевнений політик.

Він уточнив, що керівник житомирської організації "Свободи" Сидір Кізін є адвокатом кількох "тризубівців".

"Однозначно, хлопців треба витягувати. Тим більше, про який взагалі злочин йдеться?! Сталін давно засуджений, у тому числі українською владою. Визнано, що той пам'ятник взагалі незаконно знаходився на тій території (запорізького обкому КПУ - ред.). Навіть міська влада заборонила відновлювати його", - підкреслив націоналіст.

Нагадаємо, раніше мер Запоріжжя Олександр Сін заявив, що пам'ятник Сталіну на території запорізького обкому Компартії встановлено незаконно. Як пояснив градоначальник, спочатку він не був внесений в архітектурний проект. У разі появи біля офісу КПУ нового пам'ятника Сталіну, його знесуть.

Зараз ви читаєте новину «Через ставлення до націоналістів владі "гавкнеться" - ВО "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

546

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути