четвер, 16 травня 2013 21:11

"Цей мітинг не матиме резонансу" - нардеп про фінальну акцію "Вставай, Україно!"

"Цей мітинг не матиме резонансу" - нардеп про фінальну акцію "Вставай, Україно!"
Володимир Олійник. Фото: sevreg.com.ua

Опозиційним силам не вірять, а вони будуть представляти це таким чином, що їх утискають, що людей не пускають на їхні мітинги.

Про це Gazeta.ua розповів народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

Говорячи про те, наскільки важливим стане мітинг опозиції для суспільства, він сказав: "Цей мітинг не матиме резонансу".

Водночас, говорячи загалом, про акцію опозиційних сил "Вставай, Україно!", політик наголосив на недоліках, які вона допустила: "Сама опозиція не охопила всі регіони. Вона таким чином ділила Україну. Вона мобілізовувала ту частину електорату, яка більш-менш до них схильна, а чого ж не приїхати в Донецьк, в Одесу, Крим?".

Окрім того, політик переконаний, що опозицію не слухають люди, тому й не прийдуть на їхній мітинг 18 травня.

"Арсеній Яценюк, виступаючи в Чернівцях сказав: "Мамо, Ви тут? То їдьте 18 в Київ, тільки щоб тато не знав". Мабуть тато розумний чоловік. Тому значна частина не приїде. Не вірять люди. А опозиція буде давати стандартні пояснення — не пускають, перекривають. Буде не чисельна кількість людей.  Бо бояться. Бо люди їх слухати не будуть. Будуть проблеми", - висловив думку політик.

"Опозиція, яка є демократичною, перебільшує кількість людей на своїх мітингах. Значить вона бачить, що люди не реагують, і не вірять в лідерів опозиції", - додав Олійник.

Також, на його думку, 18 травня не буде сутичок між прихильниками опозиції та влади: "Я очікую, що мітинги 18 травня відбудуться мирно, спокійно. Покажемо високий рівень політичної культури, без провокацій".

Водночас, він наголосив, що "зараз реально є загроза фашизації суспільства". "В чому? Бо з'являється нетерпимість до кожної точки зору. Таким чином наноситься шкода національним інтересам країни. Пам'ятники руйнують, один одного паплюжать, зневажливо ставляться до ветеранів. З цим якось треба боротись", - резюмував він.

Нагадаємо, в межах акції "Вставай, Україно!", яку проводили опозиційні сили, були проведені мітинги у багатьох містах країни — Києві, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях та інших. 18 травня у Києві на Європейській площі відбудеться заключний етап в рамках акції.

Зараз ви читаєте новину «"Цей мітинг не матиме резонансу" - нардеп про фінальну акцію "Вставай, Україно!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути