неділя, 10 лютого 2013 21:29

Чечетов заявив, що Фаріон принижує людей, називаючи євреїв жидами

Чечетов заявив, що Фаріон принижує людей, називаючи євреїв жидами
Фото: polemika.com.ua

Народний депутат від фракції Партія регіонів Михайло Чечетов розкритикував свою колегу від фракції "Свобода" Ірину Фаріон.

"Я вчився в простій школі в Єнакієвому. Зі мною вчилися грузини, євреї, білоруси, молдавани, росіяни, українці. Ніколи не було, щоб хтось когось намагався якось принизити на національному грунті. А зараз на рівні парламенту представник "Свободи" Фаріон євреїв називає жидами. Ви вдумайтеся: жидами називає! Це ж як треба принижувати людей", - сказав Чечетов.

Політик вкотре заявив, що в Україні не повинно бути титульної нації.

"Раптом випинають титульну націю якусь, придумали. Ми повинні повернути з Радянського союзу найбільшу дружбу. У нас немає титульних націй! Ми всі однакові. Чому єврей повинен бути не титульною нацією, а галичанин - титульною нацією? Ось тому люди і ностальгують за Радянським Союзом - ми всі велика родина як 5 пальців", - зазначив Чечетов.

Нагадаємо, раніше Фаріон заявила, що не вважає образливим слово "жид", і наголосила, що воно навіть є у "Великому орфографічному словнику української мови".

Зараз ви читаєте новину «Чечетов заявив, що Фаріон принижує людей, називаючи євреїв жидами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

451

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути