субота, 10 липня 2010 01:29

Чечетов вважає, що Шуфрича ніхто не попускав

Чечетов вважає, що Шуфрича ніхто не попускав

Перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов переконаний, що призначення Нестора Шуфрича заступником секретаря РНБО сприятиме обороноздатності країни.

Про це він заявив в ефірі програми "Велика політика" з Євгенієм Кисельвим на каналі Інтер.

"Сила політика полягає в умінні визнати помилки. Той, хто тримається за свого призначенця, той слабкий. Коли Янукович зібрав усіх на нараді, він сказав, що їхні посади - це не бонус, не приференції. Питатимуть з кожного, хто не справлятиметься, тому допомагатимуть. При всій повазі до Семиноженка як до вченого, але на даному напрямку сьогодні команді краще його було поміняти",- заявив Чечетов.

Нардеп вважає, що переведення Шуфрича на посаду заступника секретаря РНБО не є пониженням.

"Вчора відбулось засідання РНБО. Обговорювались за зачиненими дверима дуже важливі для країни речі. Там мають працювати не тільки політики, талановиті журналісти. Перехід Шуфрича посилить потенціал РНБО. Це перестановка кадрів для ефективнішого використання потенціалу. Скажімо, грає команда 4-2-4. Після першого тайму тренер переходить на 4-3-3. Янукович, як головний тренер країни, може переставити ключових гравців", - зазначив Чечетов.

Раніше Чечетов у коментарі Gazeta.ua, заявив, що чутки про звільнення Шуфрича з посади міністра з надзвичайних ситуацій це — найкращий анекдот до ювілею Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов вважає, що Шуфрича ніхто не попускав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути