вівторок, 17 січня 2012 13:35

Чечетов розповів, навіщо махає руками перед депутатами

Чечетов розповів, навіщо махає руками перед депутатами

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов пояснює свої махання руками у Верховній Раді координацією уваги своїх колег по фракції.

Про це Чечетов заявив в інтерв'ю газеті "День", коментуючи інформацію про те, що всі рішення ухвалюються на Банковій і голосуються за змахом його руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетов вважає Партію регіонів "елітою та сузір'ям особистостей"

"Те, як у нас ухвалюються рішення, - це ціла технологія. Я очолюю експертну раду, ми на експертній раді обговорюємо порядок денний на тиждень. Кожний депутат має право внести свої пропозиції. Ми синхронізуємо свою позицію з Кабінетом міністрів, з Адміністрацією президента. Потім я це виношу на раду фракції і доповідаю з кожного питання. А фракція вже ухвалює політичне рішення. І коли вже це рішення прийняте, воно кожному депутату повідомляється", - пояснив Чечетов.

На запитання, навіщо тоді махати руками, якщо все так скрупульозно і ретельно обговорюється, і всі депутати-регіонали в курсі спільного рішення, парламентарій відповів: "У залі шум такий, що не чути, про що йдеться. Хтось відвернувся, хтось говорив по телефону... І тому я в даній ситуації виконую роль координатора".

Водночас, політик запевнив, що за рейтингом не женеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цікаві, симпатичні, розумні, освічені, ерудовані" - Чечетов про Королевську та Яценюка

"Я дивлюся на те, що є команда. Знову ж таки, в чому сила команди? У нас кожен на перше місце ставить не своє "я", а інтереси команди", - запевнив Чечетов.

За його словами, у Партії регіонів є унікальні, неординарні особистості: олімпійські чемпіони, державні топ-менеджери, десятки губернаторів, мери міст, академіки...

"Це люди успішні, які вже чогось досягли кожен у своїй сфері. У кожного є своя думка. В опозиції теж є яскраві особистості. Але це солісти. Вони не здатні на командну гру", - підкреслив регіонал.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов розповів, навіщо махає руками перед депутатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути