понеділок, 16 січня 2012 17:20

Чечетов позаздрив Америці: там при владі і в опозиції патріоти

Чечетов позаздрив Америці: там при владі і в опозиції патріоти

На сьогодні в українській опозиції не залишилося патріотів своєї країни. Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

Парламентарій зазначив, що іноземні політики не дозволяють собі різких і образливих висловлювань на адресу влади і держави під час відвідин інших країн. Тоді як українські опозиціонери, за його словами, вважають за необхідне виливати купу бруду на президента і державу.

"Я зрозумів, у чому сила Америки: там патріоти при владі, незалежно від того, перебувають вони при владі чи в опозиції. Вони патріоти і ніколи не дозволять собі принижувати країну, коли виїжджають за кордон. А у нас - псевдопатріоти. Вони їздять за кордон і намагаються вилити якомога більше бруду, забруднити країну, президента тощо. Думаю, виливаючи бруд на президента, вони по суті забруднюють всю країну. Хто після цього захоче мати справу з Україною?", - підкреслив Чечетов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чечетову сподобалась "молода і симпатична" спадкоємиця Тимошенко

Парламентарій також зазначив, що на цих виборах треба залізною мітлою вимести всіх псевдопартіотов і повинна прийти конструктивна опозиція.

"Має прийти нове покоління, а нинішня опозиція повинна потрапити на політичний смітник", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинець: Чечетов - божевільна людина

Нагадаємо, чоловік Тимошенко Олександр у Празі подав документи на реєстрацію міжнародної громадської організації "Батьківщина". Тимошенко розповів, що основними цілями роботи міжнародного громадського об'єднання будуть "аналіз дій сьогоднішньої влади і її злочинної діяльності по грабежу Україні, висвітлення дій влади Януковича в зарубіжних виданнях, здійснення постійного моніторингу дотримання прав людини і свобод громадян, а також принципів демократії в Україну".

Почесним президентом міжнародного громадського об'єднання "Батьківщина" має стати дочка екс-прем'єра Тимошенко Євгенія.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов позаздрив Америці: там при владі і в опозиції патріоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути