Ексклюзиви
четвер, 18 серпня 2011 12:36

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Волинець: Чечетов - божевільна людина

Волинець: Чечетов - божевільна людина

У БЮТ Юлію Тимошенко як лідера вже поховали, там наразі шукають нового очільника. Про це заявив "регіонал" Михайло Чечетов.

"Тимошенко нам не конкурент, БЮТ її вже поховав. Там є декілька груп впливу, які вже шапку Мономаха міряють на себе. Яка ж вона нам конкуренція, якщо БЮТ її лідером не вважає", - запевнив Чечетов.

У БЮТ цю інформацію спростовують.

Так зокрема депутат від БЮТ Михайло Волинець у коментарі Gazeta.ua запевнив, що "це чиста брехня". "Чечетов божевільна людина, ніхто його в серйоз не сприймає", - наголосив нардеп.

"Я раджу йому (Чечетову) прочитати листа "З-за грат" Тимошенко. Коли цей лист прочитали біля суду - стояли і плакали жінки та чоловіки. Це ще раз свідчить, наскільки Тимошенко талановита. Вона лідер, який не згасає, а тільки стає щораз досвідченішою та мудрішою", - наголосив він.

Волинець також заявив, що "Чечетов не поважає громадян нашої країни і дозволяє собі робити такі речі" , наголосивши, що заява "регіонала" є "брєднями божевільної людини".

"Можливо Чечетов бачить себе у керівництві БЮТ", - додав нардеп від БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «Волинець: Чечетов - божевільна людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути