Ексклюзиви
неділя, 30 липня 2006 12:41

Чеченці хочуть, щоб Путін втретє став президентом Росії

Парламент Чечні виступив за внесення поправок в конституцію, що дають право президенту Росії Володимиру Путіну обиратися на третій термін. Ухвалу про внесення до Держдуми законопроекту про відповідну поправку чеченський парламент прийняв у суботу, 29 липня.

Заради спеціального засідання чеченські депутати навіть перервали свої відпустки. Представники нижньої і верхньої палат чеченського парламенту спеціально в суботу вийшли на роботу, щоб проголосувати за ухвалу.

- Президент Путін прийняв країну в найважчий період її історії. У країні панували політичне беззаконня, юридичний хаос, і країна була економічно розвалена, - сказав спікер нижньої палати Дукваха Абдурахманов

За його словами, Путін вирішив всі проблеми, а щоб Росія знову не розвалилася, президент повинен залишатися на своїй посаді ще мінімум 4 роки.

У відповідному документі міститься звернення до всіх законодавчих органів влади, політичних партій і рухів підтримати ініціативу чеченських парламентаріїв по зміні конституції.

Раніше політрада регіонального відділення "Єдиної Росії" прийняла письмове звернення до депутатів. Звернувся до парламенту з проханням підтримати ініціативу конституційних змін і президент Чечні Алу Алханов. Підтримує ідею про третій термін для Володимира Путіна і Рамзан Кадиров, без схвалення якого чеченський парламент навряд чи прийняв би подібну ухвалу.

За матеріалами Газета.ru, Ура-информ.

Зараз ви читаєте новину «Чеченці хочуть, щоб Путін втретє став президентом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути