Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2012 17:29

"Це звичайний підкуп виборців" — Ляпіна про ініціативи Януковича

"Це звичайний підкуп виборців" — Ляпіна про ініціативи Януковича

Ініціативи Януковича нічим не відрізняються від ініціатив Ющенка 2007 року, окрім повернення вкладів Ощадбанку СРСР авторства Тимошенко. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловила народний депутат від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Ксенія Ляпіна.

"Тоді в України були високі темпи зростання, тому ініціативи виглядали більш-менш реалістично. На яке зростання спирається Янукович сьогодні, я не розумію. Міжнародні агентства дають Україні рейтинг, близький до Греції. Ми постійно намагаємося отримати гроші від МВФ. Джерел додаткових коштів нема", - зауважила вона.

Президент Віктор Янукович виступив із масштабними соціальними ініціативами. Він пообіцяв підвищити пенсії та мінімальну зарплату, вкладникам Ощадбанку СРСР виплатити по тисячі гривень. Президент запевняє, що ці починання ґрунтуються на стабільному зростанні економіки. Одним із шляхів наповнення бюджету глава держави називає запровадження податку на розкіш.

"Янукович діє за старою перевіреною схемою: дай людям хоч трошки перед виборами - і вони проголосують за тебе. Ці ініціативи - звичайний підкуп виборців. Вони спровокують масштабну інфляцію, яка зжере виплати за місяць. А потім Азаров бігатиме й кричатиме: "Де Інспекція контролю за цінами?" А нема чого кричати, бо інфляція - це прямий наслідок тих дій, які вони планують", - наголосила нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: Мільйони українців не зрозуміють, чому за їх рахунок компенсують внески СРСР

Про те, яким чином влада буде виплачувати по тисячі гривень вкладникам Ощадбанку СРСР, Ксенія Ляпіна розповідає у новому номері журналу "Країна" № 10 (113) за 15 березня 2012 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Це звичайний підкуп виборців" — Ляпіна про ініціативи Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути