середа, 03 липня 2013 11:54

"Це відверта провокація" - Чумак про анулювання карток нардепів

"Це відверта провокація" - Чумак про анулювання карток нардепів
Віктор Чумак фото:ainforg.livejournal.com

Партія регіонів навмисне провокує опозицію анулюванням карток нардепів Павла Балоги та Олександра Домбровського в останній сесійний тиждень. Утім опозиціонери блокувати трибуну не мають наміру. Про це у коментарі сказав "ударівець" Віктор Чумак.

"Це відверта провокація, якою слід було очікувати. Хотіли збурити зал і опозиційні фракції, щоб знову була заблокована трибуна, а "регіонали" знову змогли втекти кудись, щоб протягнути свої закони. Це всі вексельні закони, зміни до бюджету, повноважень міністерства доходів і зборів. Всіх їх не можуть протягнути, бо немає голосів і у середині фракції, не дадуть голосів і в опозиції. Не мають голосів тому хочуть утекти", - розповів Чумак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мовний" Майдан подякував опозиції за "скасування" закону

Він також зізнався, що УДАР очікував провокації, однак іншої - розгляду питання виборів голови ЦВК без врахування міжфракційних домовленостей. На думку нардепа, правові шляхи вирішення питання Балоги та Домбровьского іншим шляхом - були. Утім "Регіони" свідомо ними не скористалися.

"Скоріше за все Рибака заставили це зробити. Всі сценарії пишуться на Банковій. Всі питання в нашій країні вирішує Віктор Янукович", - здогадується Чумак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо опозиція готуватиме щось "антипрезидентське", то Янукович у Раду не прийде - експерт

Чумак впевнений, що поки реагувати на провокацію "регіоналів" не слід, адже "поки це тільки заява, розпорядження немає".

"Буде юридичний факт. будемо реагувати", - запевнив він.

Зараз ви читаєте новину «"Це відверта провокація" - Чумак про анулювання карток нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути