пʼятниця, 13 липня 2018 17:36

Це шахрайство і обман - Холодницький про нічні зустрічі Ситника з президентом

Це шахрайство і обман - Холодницький про нічні зустрічі Ситника з президентом
Керівник САП вважає, що таємні зустрічі очільника НАБУ Ситника і президента Порошенка - обман і шахрайство. Фото: Дзеркало тижня

Обговорення Антикорупційного суду вдома у президента Петра Порошенка - це шахрайство і обман. Про це заявив керівник САП Назар Холодницький в інтерв'ю "Українським Новинам".

"Чи можна вночі обговорювати Антикорупційний суд вдома у президента? Я вдома про Антикорупційний суд не говорю. Антикорупційна боротьба вночі? Це шахрайство і обман власного народу".

Такі зустрічі - це прямий тиск на НАБУ.

"На якій підставі директор слідчого органу може обговорювати створення органу судової гілки влади? Це прямий тиск на орган. Уявіть собі, про яку незалежність можна буде говорити, якщо слідчий орган даватиме висновки щодо антикорупційності судового органу, який повинен розглядати його справи. Хай займається розслідуванням справ, а не словоблуддям. Колектив САП стурбований останніми подіями і телевізійними передачами, тому що ми бачимо, як не розслідують ключові справи. Ми бачимо, як наші вказівки НАБУ не виконують. Хай ми будемо приймати непопулярні рішення, але вони будуть прийняті відповідно до закону і тільки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій розказав про зустрічі з Порошенком

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник їздив в гості до президента Петра Порошенка в будинок у Козині 26 квітня. Того ж вечора поблизу будинка стояла автівка і нардепа Олександра Грановського.

Зараз ви читаєте новину «Це шахрайство і обман - Холодницький про нічні зустрічі Ситника з президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути