пʼятниця, 07 грудня 2012 16:22

"Це черговий піар та експлуатація Тимошенко до останньої краплі" - Олійник про ініціативу опозиції

"Це черговий піар та експлуатація Тимошенко до останньої краплі" - Олійник про ініціативу опозиції
Володимир Олійник. Фото: procherk.info

Представники Об'єднаної опозиції своєю ініціативою щодо об'єднання навколо одного кандидата у президенти на майбутніх виборах 2015 року, а саме їхнього лідера Юлії Тимошенко, використовують екс-прем'єра.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

"Це черговий піар та експлуатація Юлії Тимошенко до останньої краплі, бо до виборів ще далеко: переб'ються, перечубляться. На цій темі постійно піаряться", - висловив думку політик щодо ініціативи опозиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На знак протесту Кармазін і Процев'ят провели цілу ніч в Раді

"А якщо говорити, чи буде це здійснено, то треба повернутися до такої ініціативи, коли той же Яценюк закликав збирати підписи щодо подачі позову до президента. По суті чим це закінчилось? Нічим. Черговий акція перед новим роком, коли теми не має. На наступний рік теж будуть висувати", - додав політик.

Відповідаючи на питання, чому саме зараз поступила подібна ініціатива від опозиції, він сказав: "Треба все робити вчасно і бути при пам'яті, а тут — проблеми".

Також, відповідаючи на питання, чи підтримають ініціативу політичні союзники Удар та "Свобода", він сказав: "Думаю, що ні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо Кабмін пішов у відставку, бюджет розглядати не можна - Cac

Нагадаємо що сьогодні представники Об'єднаної опозиції "Батьківщина" прийняли рішення про те, що колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко буде висунута єдиним кандидатом на майбутніх президентських виборах, які відбудуться в Україні в 2015 році.

Зараз ви читаєте новину «"Це черговий піар та експлуатація Тимошенко до останньої краплі" - Олійник про ініціативу опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути