пʼятниця, 16 листопада 2012 18:59

"Це черговий "чорний піар" від Януковича" - у Немирі спростували існування позову проти нього

"Це черговий "чорний піар" від Януковича" - у Немирі спростували існування позову проти нього
Поява подібної інформації пов'язана з тим, що "режиму Януковича вже не вірять ні в Україні, ні за кордоном". Фото: old.pinchukfund.org

У заступника голови партії "Батьківщина", екс-віце-прем'єра України Григорія Немирі називають "чорним піаром" інформацію, що з'явилася в ЗМІ про нібито існування позову асоціації "Український правозахисний альянс" до Немирі.

"Ця інформація не варта коментарів. Це черговий "чорний піар" від президента Януковича", - сказала прес-секретар Немирі Наталія Лисова.

При цьому вона додала: "Спочатку вони кинули за грати Юлію Тимошенко. Тепер узялися за Григорія Немирю".

За словами прес-секретаря, поява подібної інформації пов'язана з тим, що "режиму Януковича вже не вірять ні в Україні, ні за кордоном".

Як повідомив ряд ЗМІ, асоціація "Український правозахисний альянс" подала позов до Немирі, бажаючи з'ясувати, з якими британськими PR-компаніями він співпрацював, будучи віце-прем'єром. Подільський районний суд Києва, згідно з повідомленнями ЗМІ, прийняв цей позов до розгляду.

Крім того, деякі медіа посилаються на сайт nemyrialeaks.com, на якому викладені нібито копії документів з інформацією про рахунки, за якими, як припускають автори цього сайту, Немиря впродовж декількох років оплачував PR-послуги британської компанії Ridge Consulting.

Зараз ви читаєте новину «"Це черговий "чорний піар" від Януковича" - у Немирі спростували існування позову проти нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути