понеділок, 16 вересня 2013 11:02

Царьов і Колесніченко вважають, що Маркова позбавили мандата не з політичних причин

Царьов і Колесніченко вважають, що Маркова позбавили мандата не з політичних причин
Ігор Марков. Фото: atv.odessa.ua

Рішення суду від 12 вересня, за яким депутат від Партії регіонів Ігорь Марков позбавляється мандата не має політичного забарвлення.

Про це заявляють соратники по партії Маркова Вадим Колесніченко і Олег Царьов, пише Forbes.ua

"Рішенням суду я б не надавав політичного забарвлення. Багато депутатів від ПР робили заяви, що стосуються зовнішньої політики, голосували або не голосували за ті чи інші законопроекти", - сказав в коментарі Царьов.

Він додав, що до рішення суду має негативне ставлення.

"До вирішення суду по Ігорю у мене негативне ставлення, тому що депутат-мажоритарник повинен орієнтуватися тільки на своїх виборців і думку партії, якщо вона підтримала. Подібними рішеннями суд фактично позбавляє депутата недоторканності, що суперечить Конституції і негативно позначається на роботі парламенту", - сказав він.

Нардеп-"регіонал" Колесніченко говорить, що не зрозуміло кому може бути вигідним таке рішення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маркова і його бізнес "порвуть" через викривальну заяву про ПР - політолог

"Кому це вигідно - для мене взагалі загадка! Якщо сказати, що позбавити Маркова мандата комусь вигідно - значить, визнати, що рішення суду політично мотивоване. Як юрист я не маю права не погоджуватися з рішенням суду, тому що воно винесене іменем України і його потрібно виконувати", - заявив Колесніченко.

"Я прекрасно розумію його образу. Ігор робив багато для Партії регіонів в Одесі. Він вкладав свій фінансовий і людський ресурс. І на тлі його чесної перемоги на виборах виникає питання - як він міг фальсифікувати? Кримінального провадження щодо нього не відкривали, питанням підрахунків бюлетенів він не займався. Тому , природно, що у людини є образа. Почасти його можна зрозуміти. Мені здається, що він серйозна людина. Знає, про що говорить, несе відповідальність за свої слова і повинен це довести", - сказав нардеп.

"З ним розмовляли окремі представники нашої фракції, прізвища не називатиму. Але сказати, що його до чогось примушували, не можна. У нас до кожного знаходиться індивідуальний підхід", - додав Колесніченко.

 

Зараз ви читаєте новину «Царьов і Колесніченко вважають, що Маркова позбавили мандата не з політичних причин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути