середа, 21 жовтня 2009 09:22

Колишній соратник Тимошенко йде в президенти

Колишній соратник Тимошенко йде в президенти

Заступник голови Партії вільних демократів Михайло Бродський має намір балотуватися на пост президента на виборах 2010 р. Про це він заявив вчора на прес-конференції.

Бродський повідомив, що реєструватиметься в Центрвиборчкомі як самовисуванець і сам сплатить витрати, пов"язані з підготовкою до виборів. "У мене є гроші, і я на свої кошти сам себе профінансую", - сказав він. За розрахунками Бродського, бюджет його виборчої кампанії складе 4 млн грн, 2,5 млн з яких підуть на оплату реєстраційного внеску в ЦВК.

Бродський повідомив журналістів, що не розраховує на перемогу: "Мене влаштує 1%". Мотив участі у виборчій кампанії, за його словами, - бажання "допомогти людям розібратися з симпатіями і розповісти про лукавство провідних кандидатів". Він має намір будувати свою кампанію на критиці інших претендентів на пост глави держави. "Критикуватиму всіх, - заявив він.- Говоритиму правду про те, що робиться в країні". Бродський не розповів, на користь якого кандидата він діє сьогодні, але відзначив, що виступає за зміну нинішньої влади новим поколінням політиків: "Вчорашні повинні піти, українську політику потрібно негайно відновити, повідомляє "Комерсант-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Колишній соратник Тимошенко йде в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути