Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2012 10:00

Бютівець вимагає відповіді: для кого побудований вертолітний майданчик у Каневі?

Бютівець вимагає відповіді: для кого побудований вертолітний майданчик у Каневі?
Микола Томенко хоче возити журналістів через вертолітні майданчики збудовані Януковичем. Фото: procherk.info

Віце-спікер Микола Томенко направив звернення  Віктору Януковичу стосовно ситуації, що склалася із роботою гелікоптерного майданчику біля Канева.

Про це повідомляє прес-служба політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книги Януковича та Герман відсутні у бібліотеках

Томенко нагадав Януковичу, що на майданчик для 10 гвинтокрилів з не багатого бюджету країни було виділено 100 мільйонів гривень, окрім того, ще 27 направлено на укріплення берегової лінії.

Політик також намагався з'ясувати, чи зможуть журналісти користуватись цим об'єктом, але отримав відповідь, що майданчик ще не готовий до експлуатації, тому вимагає відповіді про те, коли ж об'єкт буде добудовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович отримав 16 мільйонів гривень за книжки

Томенко наголосив, що таким чином практично ігнорується заява Президента про гарантований початок експлуатації об'єкту з весни цього року та його доступність для всіх. Віце-спікер нагадав Президенту його слова про те, що "...вже навесні цього року в усіх вас буде можливість відвідати Чернечу гору, побувати на могилі Кобзаря. До речі, і вертолітна площадка побудована для всіх".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З вертолітного майданчика Януковича літатимуть за хворими

Віце-спікер попросив Президента дати відповідні вказівки і визначитись хто несе відповідальність за затримку введення в дію та обслуговування гелікоптерного майданчика, побудованого в с. Пекарі Канівського району (Черкаська область), відкриття якого відбулося ще восени 2011 року. А також надати конкретну відповідь про перспективи організації перельоту до Шевченківських місць групи журналістів.

Підсумовуючи, Томенко наголосив, що "владі нарешті треба дати відповідь на питання: Канівський вертодром збудований за бюджетні кошти для Президента чи для всіх".

Зараз ви читаєте новину «Бютівець вимагає відповіді: для кого побудований вертолітний майданчик у Каневі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути