Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2012 12:23

"Бютівці" готові ризикнути кількома мандатами, аби лише показати, що здатні об'єднатися

"Бютівці" готові ризикнути кількома мандатами, аби лише показати, що здатні об'єднатися
Андрій Шевченко не знає, як піде на вибори. Фото: ukranews.com

Народний депутат від "БЮТ-Батьківщина" Андрій Шевченко запевнив, що партія готова ризикнути кількома мандатами заради того, аби показати, що здатна об'єднуватися.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

Водночас "бютівець" не погоджується з тим, що обєднання з "Фронтом Змін" пішло партії на шкоду. "Всі хто зараз сидить з калькуляторами, лінійками - показує, що в результаті цього об'єднання ми можемо втратити кілька мандатів. Насправді абсолютно унікальний момент в історії, коли люди чекають на таке об'єднання", - наголосив він.

Шевченко додав: "Якщо ми, не дай Боже, не дорахуємося кількох мандатів за рахунок такого об'єднання — це не погана ціна за те, що ми покажемо країні, що ми можемо об'єднуватися, ми можемо об'єднуватися не просто на словах, а на підставі спільних принципів і перемагати".

Говорячи про якість єдиних кандидатів від опозиції, нардеп висловив сподівання, що люди, які потраплять до ВР через списки опозиції — ніколи не перейдуть до опонентів, як це було раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція має оприлюднити прізвища прем'єра та міністрів ще до виборів - Стецьків

Відповідаючи на запитання, чи буде все ж таки висуватися від опозиції такий скандальний кандидат як Олександр Волков, Шевченко наголосив: "З тої розмови, яка є у нас в команді, я можу сказати, що на цей момент є стовідсоткова ясність, що Олександра Волкова не буде у списку. Моє ставлення негативне. Ми не повинні надавати Волкову статус узгодженого єдиного кандидата. Це людина зі складною історію, зі складною репутацією".

Говорячи про те, як особисто він планує іти на вибори — за списком чи по округу, Шевченко зазначив, що остаточно ще не визначився:

"Насправді ми ще не ані складали список, ані розписали округи. Скажу за себе, що готовий до того, щоб бути у списку, до того, щоб іти по округу і до того, щоб не балотуватися взагалі на цих виборах. Та наступні 10-20 років свого життя планую присвятити політиці, роботі на країну".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" готові ризикнути кількома мандатами, аби лише показати, що здатні об'єднатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути