четвер, 12 січня 2012 12:33

"Бютівець": революція почнеться із селян, які з вилами прийдуть під Раду

"Бютівець":  революція почнеться із селян, які з вилами прийдуть під Раду

Революція в Україні може початися з селян, які з вилами прийдуть під Раду і під Кабмін через ухвалення закону "Про ринок землі".

Про це в інтерв'ю НБН розповів народний депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Василь Кравчук.

"Працює класична рейдерська схема: довести фермерів та власників земельних паїв до банкрутства, щоб їм було невигідно працювати на землі, і вони за триста доларів продадуть ці землі тим, хто в них зацікавлений", - упевнений він.

"У результаті, наші селяни будуть обезземелені, ще й залишаться без роботи. Якийсь латифундист завезе техніку, за три дні засіє поля, потім за три дні зніме урожай. Експертами доведено, що з сьогоднішньої технікою для обробки тисячі гектарів достатньо п'яти осіб. А що робити з селами, в яких живе п'ятсот, тисяча, півтори тисячі людей?! Куди подіти цих людей? Їм їхати в міста - у містах їх не чекають. Селитися у гуртожитках - гуртожитки всі переповнені й так", - зазначив "бютівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із введенням ринку землі не слід поспішати - експерт

Він висловив упевненість, що "революція в Україні може початися з селян, які з вилами прийдуть під Раду і під Кабмін через цей злочинний закон".

"З усіх злочинних реформ, які влада приймала останнім часом, земельну реформу я вважаю найбільш злочинної", - підкреслив Кравчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин розповів, як запобігти спекуляціям на ринку землі

Депутат зазначив, що якщо закон "Про ринок землі" буде прийнято, це стане "однією з останніх крапель, що переповнить чашу народного терпіння, і народ побачить, що це за влада і для чого вона прийшла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гектар землі коштуватиме п'ять тисяч гривень

"Вони поспішають тому, що країна продовжує святкувати. Люди відійдуть від свят - а закон уже є. До того ж, скоро виборча кампанія, і владі кров з носа потрібно протягнути цей закон, щоб потім мати можливість перед виборами кинути народу якусь кістку, підвищити зарплати-пенсії, і розраховувати, що народ забуде, як у нього забрали не просто землю, а країну", - підкреслив "бютівець".

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець": революція почнеться із селян, які з вилами прийдуть під Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути