пʼятниця, 27 липня 2012 11:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Бютівці" не будуть битися із тюремниками, але й порушувати права Тимошенко не дозволять

"Бютівці" не будуть битися із тюремниками, але й порушувати права Тимошенко не дозволять
Сочка ще не знає, як саме вони захищатимуть Тимошенко. Фото: uzhgorod.in

Депутати від "БЮТ-Батьківщина" кажуть, що не дадуть порушувати права екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив "бютівець" Олександр Сочка, коментуючи інформацію про те, що пенітенціарна служба спробує доставити Тимошенко в суд "без бійки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники обіцяють доставити Тимошенко в суд "без бійки" - ЗМІ

"Не можна вживати слово "бійка" як ключове у цій історії, - наголосив політик, - ніхто не збирається битися. Йдеться про те, щоб у відношенні Юлії Тимошенко були дотримані її права, щоб не було порушень законодавства і просто знущання над людиною".

Також Сочка додав, що якщо режим дозволяє собі знущатися так над головним політичним конкурентом , то зрештою, в небезпеці залишається будь-який громадянин.

"Всім зрозуміло, якщо це знущання буде тривати над лідером опозиції, за яку проголосувало майже половина цієї країни на минулих президентських виборах, то будь-яку звичайну людину можуть розіпнути у найближчому відділку міліції, що у нас уже неодноразово траплялося. Тому ясна річ, ми будемо робити усе, щоб права Юлії Тимошенко не були порушені", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиск Заходу на Україну закінчиться провалом - "регіонал"

Водночас, депутат каже, що партія ще не визначилась із тим, як саме захищатиме Тимошенко від доставки у суд, проте зазначив, що юридичник підстав для транспортування хворої Тимошенко немає.

"Насправді це бажання однієї особи в цій країні, отримати насолоду, споглядаючи, як головний конкурент на посаду президента буде знаходитись в тому так званому акваріумі, який встановили спеціально в залі суду. По великому рахунку, існують усі юридичні підстави, щоб суд проходив без присутності Тимошенко", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" не будуть битися із тюремниками, але й порушувати права Тимошенко не дозволять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути