Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 16:01

БЮТ хоче притягнути Азарова до відповідальності за справу по ЄЕСУ

БЮТ хоче притягнути Азарова до відповідальності за справу по ЄЕСУ

У БЮТі вимагають притягнути до відповідальності прем'єр-міністра Миколу Азарова або працівників СБУ, які ведуть нову справу проти Юлії Тимошенко по ЄЕСУ.

Про це заявив на брифінгу в понеділок заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, повідомляє "Українська правда".

Він продемонстрував лист за підписом міністра юстиції Олександра Лавриновича, датований червнем поточного року, в якому Кабмін інформується про відсутність боргів ЄЕСУ перед Міністерством оборони Російської Федерації.

За словами Турчинова, в червні Мін'юст провів перевірку за запитом депутата Інни Богословської, в результаті якої не виявив в обліку вищевказаних боргових зобов'язань.

"Запит ТСК міністерства фінансів. В його обліку відсутня інформація про наявність будь-якої заборгованості корпорації ЄЕСУ перед Міноборони РФ, також міністерством фінансів не надавалися державні гарантії за зобов'язаннями корпорації ЄЕСУ", - процитував лист Турчинов.

"Тобто якщо в червні ніяких боргів не було, то або пан Азаров штучно сформував їх, і повинен бути за це притягнутий, оскільки це злочин, або мають бути залучені за черговий злочин з фальсифікації справи співробітниками СБУ", - додав Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ хоче притягнути Азарова до відповідальності за справу по ЄЕСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути